Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالملکی امروز در نشست بررسی عملکرد دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد گفت: قابلیت سه برابر شدن یارانه ها برای سه دهک اول وجود دارد. در حال حاضر 40 هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت می شود که اگر بخواهیم به سه دهک اول سه برابر رقم فعلی یارانه پرداخت کنیم رقم کل آن به 60 هزار میلیارد تومان می رسد و این در حالی است که درآمد هدفمندی یارانه ها 80 هزار میلیارد تومان است و با این رقم می توان تا 65 هزار میلیارد تومان پرداخت یارانه را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه افزایش سه برابری یارانه برای سه دهک اول جامعه می تواند جمعیت 24 میلیون نفری را در کشور احیا کند افزود: افزایش یارانه سه دهک اول در کشور امکان پذیر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق با تاکید بر اینکه افزایش ارزش پول ملی فقط با افزایش صادرات امکان پذیر است و غیر از آن هر سیاستی اعمال شود مخرب است گفت: با توجه به اینکه 50 تا 60 درصد ظرفیت صنعت کشور خالی است می توان مشکل اشتغال را با فعال کردن این ظرفیت رفع کرد البته در صنایع پایین دستی پتروشیمی نیز 16 میلیون تن ظرفیت وجود دارد اما در حال حاضر تنها از دو میلیون تن ظرفیت استفاده می کنیم در هر حال با استفاده از این ظرفیت می توان دو میلیون شغل ایجاد کرد.

عبدالملکی با بیان اینکه دولت اعتقاد راسخ به خام فروشی نفت دارد، اضافه کرد: کارشناسان دولت مدعی اند که دولت یازدهم در سال 92 یک ویرانه را تحویل گرفته این درست است اما سوال اینجاست که آیا دولت به سمت آوار برداری رفته است واقعیت این است که امروز وضع مردم نسبت به سال 92 که مردم با مشکلاتی مواجه بودند بدتر شده در واقع بدهکارتر شده اند و از لحاظ ساختاری نیز بدهی دولت از 350 هزار میلیارد تومان به 700 هزار میلیارد تومان افزایش یافته در واقع باید بگوییم دولت تقریبا ورشکسته است و بانک ها هم این وضعیت را دارند.

وی با اشاره به اینکه نه تنها رفاه مردم در دولت یازدهم کم شده بلکه ساختارهای اقتصادی را نیز نابود کرده اند، افزود: ایرادی که به دولت قبل وارد بود این بود که به صورت زیکزاکی حرکت می کردند و همین هزینه های اقتصادی را بالا برد ولی دولت یازدهم زیرساخت ها را خراب کرد و ما امروز به سرعت داریم به سمت یک دره خطرناک حرکت می کنیم.

عبدالملکی بیان کرد: دولت می گوید که چهار سال دیگر به من وقت دهید اما جهت دولت اشتباه است و اگر بیشتر به او وقت دهیم به دره نزدیکتر می شویم و ته این دره هم بردگی سنتی است و این ریلی است که آمریکا برای ما گذاشته تا به تمدن نوین اسلامی نرسیم و به گونه ای زمین بخوریم که حتی نسل های بعدی هم به فکر تمدن سازی نیفتند.

وی با اشاره به اینکه دولت به جای حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی معتقد به نظریه توسعه وابستگی تصریح کرد: براساس این نظریه کشورهایی مانند آمریکا لوکوموتیوهایی هستند که توان حرکت دارند و کشورهایی مانند ایران واگن هایی هستند که برای حرکت نیازمند به متصل شدن به این لوکوموتیوها را دارند اما برای اینکه به این لوکوموتیو وصل شویم آمریکا شرایطی دارد که این شرایط برای ما تبعات سیاسی فرهنگی و اقتصادی به بار می آورد.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق گفت: برجام هسته ای برجام موشکی برجام منطقه ای برجام اقتصادی و برجام حقوق بشری از تبعاتی است که وابستگی به آمریکا و غرب برای ما به همراه دارد.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که ظرفیت های اقتصادی کشورمان بسیار بالاست و با اتکا به آنها می توان به عنوان یک لوکوموتیو عمل کرد اما این لوکوموتیو یاتاقان زده و در واقع ساختار آن مریض است یعنی سیستم اداری نظام بانکی نظام تجارت الگوی مدیریت بازار و دیگر بخش ها باید اصلاح شوند تا بتوانیم این لوکوموتیو بیمار را به حرکت دربیاوریم در واقع ایران این قدرت را دارد که محور یک تمدن باشد و آمریکایی ها می دانند که اگر این لوکوموتیو به راه بیفتد هیچ کس جلودار آن نیست.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق با بیان اینکه سرمایه گذاری دولت در بخش نفت و گاز ناچیز و نزدیک به صفر بوده گفت: اقداماتی هم که صورت گرفته نیز مربوط به دولت قبل بوده با عنوان نمونه دولت نه تنها با ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس موافق نبوده بلکه با آن هم مخالف بوده است چون با بهره برداری از آن واردات بنزین صفر می شود و این به ضرر برخی هاست و فرمانده سپاه به پاسداران انقلاب اسلامی هم اخیرا گفته که فقط رهبر انقلاب با تکمیل این پالایشگاه موافق بوده اند.

عبدالملکی با اشاره به اینکه دولت برخی از پروژه های نفت و گاز را با 99 درصد پیشرفت ازدولت قبل تحویل گرفته و در سال 96 پس از گذشت چند سال آنها را با چنگ و دندان افتتاح کرده اضافه کرد: خرید هواپیماهای نو 50 میلیارد دلار بدهی برای کشور در بر داشته یعنی هر ایرانی با خرید این هواپیماها 2.2 میلیون تومان بدهکار شده است. واقعیت این است که این هواپیماها برای ایران ایر خریداری شده اما ممکن است این شرکت تا مرز ورشکستگی پیش برود و نتواند این بدهی را پرداخت کند.

وی افزود: با توجه به تعطیلی 14 هزار واحد صنعتی در کشور و همچنین فعالیت پایین تر از ظرفیت 28 هزار واحد صنعتی دیگر در کشورمان خرید هواپیما جزو اولویت های دسته چندم کشورمان بوده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام گفت: برخورد دولت با خرید هواپیماهای جدید شبیه یک جوک بود که آن را جدی نشان دادند به گونه ای که هیئت دولت برای اینکه این جوک را جدی نشان دهد رفتند و با هواپیماها عکس گرفتند پس مردم هم باور می کنند که یک کار جدی صورت گرفته است البته اگر کسی هم اعتراض کند در رسانه های خود می گویند که اینها آرزوی مرگ مردم را دارند.

عبدالملکی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری خارجی در این دولت یک توهم و اثر آن فانتری است، اضافه کرد: سرمایه گذاری خارجی در دولت یازدهم با انتقال تکنولوژی همراه نبوده است.

وی با اشاره به میزان سرمایه گذاری طی سال های مختلف در کشورمان بیان کرد: در سال 2012 میزان سرمایه گذاری خارجی 4.6 میلیارد دلار در سال 2013 سه میلیارد دلار، در سال 2014، 2.1 میلیارد دلار، در سال 2015، 2.05 میلیارد دلار و در سال 2016 دو و نیم میلیارد دلار بوده است و با این حال می توان نتیجه گرفت که هنوز سرمایه گذاری خارجی در این دولت نسبت به سال 2012، 60 درصد کمتر است همچنین می توان گفت پس از برجام سرمایه گذاران خارجی که به کشورمان آمدند تنها به عنوان گردشگرانی آمده بودند که حتی به فکر سرمایه گذاری نبوده اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام با بیان اینکه توسعه تجارت خارجی در این دولت به نفع اقتصاد نبوده است، افزود: صادرات غیر نفتی در این دولت طی سال های مختلف منفی 16 درصد و منفی 6.5 درصد منهای میعانات گازی بوده است.

عبدالملکی با اشاره به اینکه در این دولت پس از برجام شاهد افزایش واردات کالای لوکس بوده ایم، اضافه کرد: واردات انواع نوشابه های خارجی صد درصد و واردات خودروهای لوکس 50 درصد افزایش داشت هاست.

وی با بیان اینکه تعرفه ترجیحی با ترکیه موجب واردات شدید پوشاک و کیف و کفش از این کشور شده به گونه ای که صنایع مربوطه در کشورمان زمین گیر شده اند، افزود: 15 روز پیش طی سفری که به ترکیه داشتم سفیر کشورمان در ترکیه به من گفت که ترک ها از تعرفه ترجیحی نهایت استفاده را کرده و تا توانسته اند به کشورمان صادرات کیف و کفش و پوشاک داشتند اما ما این عرضه را نداشتیم که به این کشور هندوانه صادر کنیم.

عبدالملکی با بیان اینکه اقتصاد ایران مانند یک پهلوان است که تحریم های خارجی در مقابل آن مانند یک بچه 10 ساله هستند که با یک چاقوی میوه خوری می خواهد این پهلوان را از پای درآورد، تصریح کرد: در واقع این بچه ده ساله آمریکاست که آمده و بر روی سینه این پهلوان مریض که قدرت و حرکتی ندارد نشسته و می خواهد ذره ذره آن را بکشد واقعیت این است که اگر می خواهیم این پهلوان را نجات دهیم تنها راه حل اقتصاد مقاومتی است و با تکیه بر آن می توانیم ویروس هایی را که اقتصاد کشورمان را مبتلا کرده اند از بین ببریم و اگر این گونه شود خود به خود این بچه 10 ساله را هم می کشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۹۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ دوم جعفر صالح جانشین منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش صبح چهارشنبه در جمع کارکنان این یگان پدافندی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر مستکبران و دولت‌های متکبر است، اظهار کرد: ایران اسلامی در راستای صیانت و پاسداری از انقلاب و نظام اسلامی هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد و با شدت در مقابل زورگویان عالم خواهد ایستاد.

وی با اشاره به اینکه پدافند هوایی متناسب با تهدیدهای متصور در آینده قابلیت‌های دفاعی خود را افزایش می‌دهد، خاطرنشان کرد: قدرت و اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر تعالیم دینی است و یقیناً تاسی از ارزش‌ها و آرمان‌های دین مبین اسلام موجب برتری نیروهای مسلح کشورمان شده است.

امیر سرتیپ دوم صالح در ادامه به طرح‌های مردم یاری ارتش در بلایای طبیعی اخیر اشاره و تاکید کرد: ارتش همواره در بحران‌های طبیعی همچون سیل، زلزله و … همراه و هم یار مردم بوده است و غیورمردان ارتشی نشان داده‌اند همواره در کنار ملت هستند.

کد خبر 6099886

دیگر خبرها

  • خبر جدید وزیر کار برای یارانه‌بگیران/ تعداد یارانه‌بگیران تغییر خواهد کرد؟
  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • نفر چهارم تنیس روی میز جهان برابر نوشاد عالمیان زانو زد