Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو هيئت علمي دانشگاه امام صادق(ع) گفت: توافقنامه پاريس در ظاهر محيط زيستي است اما پيامدهاي اقتصادي، صنعتي و امنيتي فراواني را به‌دنبال دارد بنابراين بايد در مجلس شوراي اسلامي با حضور تمامي کارشناسان مجدداً بررسي و تبيين شود. مجتبي امامي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران پويا درباره توافقنامه پاريس و پيامدهاي امضاي آن براي کشور اظهار کرد: مهمترين اثر توافقنامه پاريس، ايجاد محدوديت در توسعه صنعتي و کشاورزي ايران است؛ اين محدوديتها در همه ابعاد گوناگون ايجاد خواهد شد و ورود مجلس شوراي اسلامي به عواقب اين توافقنامه ضروري به‌نظر مي‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي درباره الزام‌آور بودن يا نبودن توافقنامه پاريس براي ايران تصريح کرد: شايد ابتدا تعهدات ايران اختياري در نظر گرفته شده بود اما وقتي پاي برگه موافقنامه بين‌المللي را امضا مي‌کنيد به‌طور حتم انجام آن الزام‌آور خواهد شد.
عضو هيئت علمي دانشگاه امام صادق(ع) توضيح داد: به‌طور قطع توافقنامه پاريس بعد از امضا و تاييد نهايي در ايران، الزام‌آور خواهد بود و موارد الزام آن هم به‌صورت متعدد در نظر گرفته شده است.
امامي با بيان اينکه همه مسئولان و کارشناسان بايد نسبت به اين توافقنامه حساس باشند، گفت: توصيه مي‌کنيم که کميسيونهاي اقتصادي مجلس شوراي اسلامي و کانونهاي تفکر به ارزيابي دقيق اين موافقتنامه بين‌المللي بپردازند.
وي ادامه داد: ما نيز به‌عنوان کارشناس نسبت به امضا کردن يا نکردن آن تاکيدي نداريم بلکه مي‌گوييم که تعهدات ايران در اين توافقنامه با ديدن همه جوانب مشخص شود.
عضو هيئت علمي دانشگاه امام صادق(ع)، ضررهاي توافقنامه پاريس را بيش از منافع آن دانست و متذکر شد: در صورتي که نظريه کاهش انتشار گازهاي گلخانه‌اي را هم پذيرا باشيم اما شاهديم، همان کشوري که بيشترين آسيبها را در انتشار وارد آورده، امروز از توافقنامه خارج شده که ما نيز بايد برنامه‌هاي کارشناسي و ملاحظات خود را مورد توجه قرار دهيم.
امامي با بيان اينکه برخي از کشورها هنوز توافقنامه پاريس را به‌طور کامل نپذيرفته‌اند يا آن را هوشمندانه امضا کرده‌اند، اظهار کرد: روسيه يکي از کشورهايي است که همچنان در مجلس دوما به بررسي اين توافقنامه مي‌پردازد و ساير کشورها نيز از روشهاي خاصي در تعهدات بهره گرفته‌اند.
وي به عملکرد ساير کشورهاي جهان در امضاي توافقنامه پاريس اشاره کرد و افزود: اروپاييها نفع کاملي در اين عرصه مي‌برند و نمي‌توان آنها را در قالب مثال براي امضاي اين توافقنامه گنجاند اما برخي کشورها نيز بدتر از ما عمل مي‌کنند و وقتي کشورهايي همانند امريکا خواهان امضاي توافقنامه مي‌شوند، زودتر از همه اقدام به امضا مي‌کنند.
عضو هيئت علمي دانشگاه امام صادق(ع) درباره تعهدات اسرائيل در اين توافقنامه اظهار کرد: اسرائيل هم تعهدات خود را هوشمندانه به امضا رسانده و ما نيز چنين انتظاري را از مسئولان ذيربط داشته‌ايم تا هوشمندي لازم را داشته باشند.
امامي با بيان اينکه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و کارشناسان بايد نسبت به اين توافقنامه ورود يابند، تاکيد کرد: توافقنامه پاريس بايد با حضور کارشناسان موافق و منتقد در کميسيونهاي کشاورزي، اقتصاد، انرژي، صنايع و معادن و امنيت ملي بررسي شود.
وي اظهار کرد: توافقنامه پاريس در ظاهر محيط زيستي است اما پيامدهاي اقتصادي، صنعتي و امنيتي فراواني را به‌دنبال دارد بنابراين بايد در همه کميسيونهاي ذکر شده مجلس شوراي اسلامي با حضور تمامي کارشناسان بررسي و تبيين شود.
عضو هيئت علمي دانشگاه امام صادق(ع) همچنين به بار مالي اين توافقنامه براي کشورمان اشاره کرد و گفت: پذيرش 12 درصدي کاهش انتشار گازهاي گلخانه‌اي حدوداً بيش از 50 ميليارد دلار براي ايران هزينه دربردارد و بار مالي فراواني را به کشور وارد مي‌‌کند.
امامي درباره اينکه آيا امکان اصلاح تعهدات ايران در توافقنامه پاريس وجود دارد يا خير اظهار کرد: کارشناسان محيط زيست تاکيد مي‌کنند که امکان اصلاح تعهدات ايران وجود دارد که اميدواريم هرچه زودتر نمايندگان مردم در مجلس و کارشناسان پاي کار آيند.
گفتني است، توافقنامه پاريس در تاريخ 12 دسامبر (21 آذر) سال 2015 با شرکت نزديک به 196 کشور جهان و در چارچوب کنوانسيون تغيير اقليم سازمان ملل متحد مصوب شد؛ هدف بلندمدت توافق پاريس اين است که دماي کره زمين تا پايان قرن به جاي دو درجه، 1.5 درجه سانتيگراد افزايش يابد.
پس از تصويب اين توافقنامه از سوي دولت يازدهم، مجلس شوراي اسلامي نيز پيوستن به توافقنامه آب و هوايي پاريس را بررسي و تصويب کرد؛ اين مصوبه براي تاييد نهايي به شوراي نگهبان فرستاده شد که شوراي نگهبان ايراداتي نسبت به اين توافقنامه گرفته است؛ بررسيهاي نهايي توسط نمايندگان در حال انجام است.
به گفته برخي کارشناسان توافقنامه پاريس مي‌تواند باعث ايجاد محدوديتهايي در مسير پيشرفت کشور، توسعه و مانعي براي تحقق اقتصاد مقاومتي همچنين زمينه‌اي براي افشاي اطلاعات کشور شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۴۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد

استاندار همدان از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد خبر داد و گفت: از ۱۷ هزار تعهد اشتغال‌زایی استان در سال جاری هفت هزار و ۵۵۰ نفر به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد امروز در دیدار با فرماندار، مدیران اجرایی، قضایی، انتظامی و اعضای شورای اسلامی شهر فامنین، اظهار داشت: سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد مانند استقرار واحدهای ساخت خودرو و موتورسیکلت‌های برقی در حال پیگیری است.

وی عنوان کرد: در وحدت و انسجام خیر و برکت وجود دارد و اختلاف چیزی جز اتلاف وقت و تحمیل هزینه به مردم نخواهد داشت.

استاندار همدان، بیان کرد: در شهرستان فامنین انسجام و تشریک مساعی در ساختار دولتی، حاکمیتی و شهری دیده می‌شود. انسانی که خوبی و محاسن دیگران را ذکر می‌کند سخاوتمند است و این ویژگی در مدیران شهرستان فامنین دیده می‌شود.

وی بیان کرد: از 17 هزار تعهد اشتغال‌زایی استان در سال جاری هفت هزار و 550 نفر به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص پیدا کرد تا شاهد بیکاری دانشگاهیان نباشیم.

استاندار همدان عنوان کرد: عزم و اراده دولت و حضورمان بر رفع مشکلات شهرستان فامنین است و با تخصیص اعتبارات و توجه به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد این مهم پیگیری می‌شود.

قاسمی فرزاد، گفت: برنامه‌های روستا محور، منطقه و محله محور با روح حاکم بر دولت سازگار است و همه خادم مردم، سرباز رهبرمعظم‌انقلاب و مجری سیاست‌های دولت هستیم.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق افزود: این عملیات به فرموده رئیس‌ جمهور سایه‌ جنگ را دور کرد و قدرت بازدارندگی نظام مقدس‌جمهوری‌اسلامی را نشان جهانیان داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • پیامدهای میان مدت پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • کارشناسان صهیونیست: جنگ، اسرائیل را ورشکسته کرده است
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • تأکید بارزانی بر اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد