Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام احمد حسین زاده گفت: اگر روایات اهل بیت علیهما السلام را در کنار هم بگذاریم مکتب و دینی که سفارش به کسب علم و دانش می کند اسلام است.

حجت الاسلام والمسلمین احمد حسین زاده در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به معیوب و ناقص خواندن فرقه ها و عرفان های دروغین و کاذب گفت: انسان ابتدا می بایست در حوزه خودشناسی کار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرکس در خودشناسی کار کند دقیقا در خداشناسی نیز تاثیر مستقیم دارد و این مهم موجب شناخت و معرفت نسبت به رتبه و جایگاه پروردگار خواهد شد.

حجت الاسلام حسین زاده افزود: هر گاه شخص و یا گروهی از منیت صحبت میکند و از خود ستایش و تمجید بعمل می آورد و یک سری کارها، اوراد و رفتارهایی را از خودش بروز می دهد از عرفان های دروغین و کاذب بشمار می رود که طبیعتا در جامعه هم نتیجه بخش نبوده و به رسوایی و تباهی منجر خواهد شد.

کارشناس مسائل دین تصریح کرد: بهترین راه و توصیه در قبال این فرق این است که به شیوه و منش اهل بیت عصمت و طهارت علیهما السلام رجوع کنیم و می بایست به جوان های جامعه مسیر و راه صحیح را نشان داده و هدایت کنیم. فلذا بهترین روش همان فرمایشات اهل بیت علیهما السلام است.

وی اشاره کرد: اگر کسی می خواهد یک دوره عرفان کامل و جامع را درک کند، مناجات شعبانیه را که امام خمینی(ره) فرمودند از افتخارات شیعه می باشد را مطالعه کند.

حسین زاده عنوان کرد: بهترین کلام مفید و مختصر کلام امیرالمومنین است که می فرمایند: «مَنْ عَرَفَ نفسَه فقد عَرَفَ ربَّه».

 

بهره گیری امریکا و غرب از علوم اسلامی در عصر تکنولوژی

حجت الاسلام والمسلمین احمد حسین زاده با اشاره به اهمیت کسب علم و دانش در اسلام گفت: بارها و بارها اهل بیت علیهما السلام در احادیث گوهر بارشان بر لزوم و اهمیت تحصیل علم تاکید داشته اند.

وی با توجه به اینکه برخی معتقدند دین اسلام با پیشرفت علم و مدرنیته شدن در تناقض است عنوان کرد: در این باره می بایست دید که دانشمندان جهان مسلمان بودند یا غیر مسلمان؟

کارشناس مسائل مذهبی افزود: در علوم طب میتوان به ابوعلی سینا اشاره کرد که در حال حاضر از کتب وی در دانشگاه های معتبر کشور استفاده و تدریس می شود.

حسین زاده عنوان کرد: در علوم نجوم نیز ابوریحان بیرونی و خواجه نصیرالدین طوسی را می توان نام برد. وقتی نگاه میکنیم می بینیم که علمای اسلام هستند که در همه علوم زبان زد هستند. در علم فلسه نیز می توان به ملاصدرا اشاره کرد. بنابراین کسانی که معتقدند اسلام با پیشرفت علم  و مدرنیته شدن در تناقض است سخت در اشتباهند.

حجت السلام حسین زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه نزدیک ترین افراد به پیامبران، دانشمندان بودند پس اسلام دانش و دانشمند را نه تنها تحقیر نکرده بلکه می ستاید. فلذا از منظر اسلام اگر علم در ثریا باشد مردم ایران می روند و آن را کسب می کنند.

وی افزود: در روایت دیگری نیز آمده است که طلب علم بر هر مرد و زن مسلمانی واجب است. در روایت دیگری نیز آمده که ز گهواره تا گور دانش بجوی.

حسین زاده در آخر  اظهار داشت: اگر این روایات را در کنار هم بگذاریم مکتب و دینی که سفارش به کسب علم و دانش می کند اسلام است. در عصر کنونی نیز تکنولوژی و علومی که در اروپا، غرب و امریکا وجود دارد همگی برگرفته از علمای مطرح اسلام است.   

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۸۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سالن همایش‌های دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران عصر امروز (چهارشنبه) میزبان برترین دانشجویان مقطع کارشناسی بود که در دو دوره المپیاد علمی دانشجویی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برگزیده شده بودند و امروز در حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولان این وزارتخانه و اعضای خانواده خود تقدیر شدند و جوایزشان را دریافت کردند.

اسامی برگزیدگان

نرگس رضاتباکوئی، فاطمه رحیمی، مهدی احمدی پری، علی رضائی، فاطمه مرادزاده بند بیشه، علی تحقیقی در رشته الهیات و معارف اسلامی. محمد مهدی اصمع، محمد امین شداه وردی کندری، رکسانا درویشی، ارمان شیردل، محمدامین همایون فرد در رشته آمار، سید فاضل سیدی، عرفان ولی پور، سپیده شفیعی، حسین امینیان و محمد ازلگینی، محمد حسن اله دین، تینا دامن کشان، سجاد نصراله زاده سردرود در رشته حقوق. محمد اتش روز، سیمین عباس زاده، کوثر هدایتی نسب، سینا برزگر، مجتبی احمدیان، هدی سادات نیا، مطهره بازوبندی، بهار منصوری در رشته روانشناسی، فرهود رستم خانی، امیر عباس محمدی، علی میرزایی اناری و امیر عباس محمدی در رشته ریاضی تجلیل شدند.

برگزیدگان دو دوره المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند

همچنین آریا طبیب زاده قمصری، هما مرادی نسب، حمیدرضا اسلامی، رضا جوان، امیر عباس پرتو، پردیس پاک دلان در رشته زبان و ادبیات فارسی، علیرضا حق گو، سجاد صفر زاده کرمانی در رشته زیست شناسی، سید امیر رضا موسوی مجد، پگاه سادات میر شفیعی خوزانی، کیارش صادقیان اصفهانی، محمد حسین شاه محمدی لوشانی، محمد عبودی، زهرا زرد چقایی، در رشته سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت، محمدرضا کریمی، آرمین محمودی در رشته شیمی، احمد رضا جداری کوهی، سهیل جامی، امیرمحمد طاهری فرد، امیرپویا خدری زاده، مهدی
پوررکن الدینی، محمد امید بیگی، عماد الدین دلخوش در رشته طراحی صنعتی، سنا رشیدی، علیرضا علی آبادی، محمد ابراهیم واعظی، فاطمه صالحی و محمد ربانی در رشته علوم اقتصادی تقدیر شدند.

افزون بر این، ثمین سپهریان، مشکات نادری بنی، سیران معروفی، امیر حسین احمد شاهی، زینب صادق مقدم تقی پور، مهسا عزیزی، در رشته علوم تربیتی، فاطمه علینقی بیگی، رویا نیلچی، سارا فروغی، سید علی علوی در رشته علوم جغرافیا و فاطمه زارعی در رشته علوم زمین. سید حسین مهدئی، علی نعمتی در رشته فیزیک (در دو دوره بیست و هفتم و بیست و هشتم)، امیر حسین گل شیرازی (در دو دوره)، مصطفی ایزدی، محمدرضا مروج الاحکامی، مهران نجف زاده در رشته مهندسی برق. امیرحسین بداغی، دارا بهرامی، پوریا، محمد نژاد باغان، سید علی موسوی، سید آرش حسنی زاوه در رشته مهندسی شیمی، امیر حسین سروریان، سجاد عابد، مهدی مسجدی اصفهانی مهندسی صنایع، مهدی شفیعی دستگردی، مهدی سقائی، رضا علی تبار ملکشاه، امیر حسین قره داغی، مهدی چراغی، رضا صفری، حسین بردبار در رشته مهندسی عمران برگزیده شدند.

برگزیدگان دو دوره المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند

همچنین سیده صبا هاشمی صفائی، سید محمد سید جوادی، پویا صادقی، محمد حیدری راد، امیر حسین مرادپور مهندسی کامپیوتر، مازیار جهانی، هانیه بیگدلی، زینب ترکی، محمد شایان زارع بنادکوکی، آرمیتا آرین منش در رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات. عرفان بیات سرمدی، امیر مهدی جعفری، محمد مهدی رسولی ثانی آبادی، امیر حسین غفوریان حسن زاده، امیرحسین مهدی زاده، صادق مهدوی در رشته مهندسی مکانیک و محمد علی عمیدیان، محمدرضا صادقی نژاد پاریزی، پرهام تقی زادگان، کیارش بخارائی نیا، سپهر سپهری، علی ملکی، مرتضی عابدی در رشته مهندسی مواد و متالورژی برگزیده شناخته و تقدیر شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • ویژگی بارز «آیت‌الله لاری» جلوگیری از رواج منکرات در جامعه بود
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • بختیاری‌زاده: تسلیم نشدن مهمترین ویژگی استقلال بود
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت «رزما» اعلام شد
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • ترکیب احتمالی تراکتور مقابل فولاد
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود